Lifestyle

Ushqimet që mund ta prishin buzëqeshjen tuaj

 

Nuk mjafton të lani dhëmbët dy herë në ditë, të përdorni fillin me fill të paktën një herë në ditë dhe të vizitoni dentistin një herë në gjashtë muaj – është e rëndësishme të kujdeseni për atë që hani, shkruan Healtybuilderz.

Karamele të forta