Lifestyle

A mund të pihet uji i lënë jashtë gjatë natës

 

Gjatë natës, trupi dehidratohet dhe nevoja për ujë prish gjumin.

Disa njerëz që janë të ndërgjegjshëm ndaj nevojave të organizmit mbajnë gjithmonë ujë pranë krevatit.