Lifestyle

20 emrat më të popullarizuar për qen

 

Nëse po planifikoni të merrni një qen ose po mendoni se si t’ia vëni emrin kafshës tuaj të re, lista e emrave më të njohur të qenve në botë, mund të jetë një frymëzim i mirë.

Pronarët e qenve, jo rrallë, marrin frymëzim për emrat e kafshëve shtëpiake nga yjet dhe personazhet e preferuar të televizionit, filmit dhe muzikës deri te emrat klasikë si Max, King, Riki, Maze dhe Luna.