Lifestyle

Ata që vuajnë nga astma janë më të rrezikuar nga sulmi në zemër dhe në tru

 

Ata që vuajnë nga astma janë në rrezik të shtuar të sulmeve në zemër dhe në tru, thonë shkencëtarët.

Ata kanë dy herë më shumë gjasa të kenë grumbullim të tepërt të pllakave në arteriet që çojnë gjakun në tru, krahasuar me njerëzit që nuk janë astmatikë.