Lifestyle

Llojet e bukës që mund të konsumohen nga diabetikët

 

Aroma e bukës së sapo dalë nga furra ka fuqinë t’i “ndezë” të gjitha shqisat. Kjo ndodh edhe tek diabetikët, të cilët ndonëse bukën duhet ta konsumojnë me masë, sërish mund të plotësojnë dëshirat për ushqimin më popullor në botë. Në këtë artikull, diabetikët dhe familjarët e tyre do të mësojnë për alternativat më të shëndetshme të brumit.

Buka me fibër