Lifestyle

Shpalosja e kujtimeve: Disenjatorja rikrijon fustanin e Dianës

Ky është një fustan me histori dhe Elizabeth Emanuel dëshiron ta tregojë atë
 

Me rozën me dekolte të rrëmujshme dhe formë që përqafon trupin, fustani u dizajnua nga Emanuel për Lady Diana Spencer për ta veshur në një festë në Pallatin Buckingham disa ditë para martesës së saj me Princin Charles më 1981

Ky është një fustan me histori dhe Elizabeth Emanuel dëshiron ta tregojë atë.

Me rozën me dekolte të rrëmujshme dhe formë që përqafon trupin, fustani u dizajnua nga Emanuel për Lady Diana Spencer për ta veshur në një festë në Pallatin Buckingham disa ditë para martesës së saj me Princin Charles më 1981. Ishte një paraqitje vizuale për princeshën e ardhshme, deri atëherë e njohur gjerësisht për pamjen e saj konservatore me triko dhe perla.