Lifestyle

Si t’i pastroni veshët nga dylli me disa hapa të thjeshtë

Foto: Flickr
 

Dylli që akumulohet në vesh shërben si një lubrifikant natyral por edhe për të mbrojtur veshin nga mikro organizmat që synojnë të futen brenda.

Dylli përbëhet nga yndyra dhe qeliza të vdekura të cilat së bashku mbrojnë veshët nga infeksionet.