Lifestyle

Marihuana nuk i lehtëson dhimbjet, thotë studimi i fundit

Foto: AP
 

Lehtësimi i dhimbjes nga marihuana vjen nga një besim se ajo ndihmon në këtë aspekt, është zbuluar nga një studim i fundit.

Disa njerëz që vuajnë nga dhimbjet nga kanceri dhe sëmundjet e tjera kronike i drejtohen marihuanës për të lehtësuar vuajtjet e tyre, por shumica e këtij lehtësimi mund të vijë thjesht nga besimi që barërat e këqija do t'ju ndihmojnë, zbuloi studimi.