Lifestyle

​ Pesë këshilla kryesore për t'i ndihmuar orkidetë t’i mbijetojnë dimrit

 

Shumë bimë kërkojnë kujdes të veçantë gjatë muajve të ftohtë të dimrit, dhe kjo është veçanërisht e vërtetë për orkidenë delikate.

Për të mbrojtur këtë lule të bukur dhe për të qenë të sigurt se do të shohë pranverën, kushtojini vëmendje të veçantë këtyre pesë këshillave.