Lifestyle

Ushqimet më të mira për mëlçinë

 

Pas lëkurës, mëlçia është organi i dytë më i madh në trupin tuaj, për të cilin shkencëtarët pretendojnë se kryen deri në 500 detyra që janë vendimtare për ruajtjen e shëndetit.

Ajo zbërthen ushqimin që hamë, largon toksinat nga gjaku, menaxhon nivelet e kolesterolit, ndihmon trupin tonë të absorbojë yndyrat dhe rregullon nivelet e hormoneve.