Lifestyle

Këshilla për humbje peshe për pacientët me tiroide

 

Mosbalancimi i tiroides mund të çojë në shtim ekstrem të peshës. Ndoshta është simptoma e parë ose e hershme e kësaj gjendjeje. Prandaj, mirëmbajtja e peshës është e rëndësishme.

Kjo ndodh kryesisht për shkak të mungesës së prodhimit të hormonit tiroid. Përveç menaxhimit të stresit dhe përfshirjes së sasisë së mjaftueshme të aktiviteteve fizike në rutinën tuaj të përditshme, këtu janë 5 ushqime që duhet t’ia shtoni dietës suaj për ta përballuar me zgjuarsi këtë gjendje.