Lifestyle

Për ftohjet e papritura - kura sherbelë me mjaltë

 

Uljet e temperaturave shoqërohen me raste në shtim të të prekurve me ftohje të papritura.

Ndryshimi i temperaturave të mëngjesit dhe mbrëmjes nga ato të drekës sjellin konfuzion në mënyrën e të veshurit.