Lifestyle

Tiparet që mund t'i trashëgoni vetëm nga babai

 

Në lëndën e biologjisë, është mësuar se ne trashëgojmë 50% të ADN-së tonë nga nëna dhe 50% nga babai.

Në fakt, fëmijët kanë 60% më shumë gjasa të trashëgojnë tipare nga baballarët e tyre.