Lifestyle

Pse ndryshon pesha e trupit gjatë ditës – cilat janë zgjidhjet

 

Pesha e trupit ndryshon rregullisht gjatë ditës si pasojë e luhatjes në ekuilibrat mes energjisë së marrë nëpërmjet ushqimit dhe energjisë së nxjerrë.

Nëse trupi merr më shumë energji se sa djeg, atëherë ju shtoni peshë.