Lifestyle

Problemet shëndetësore që shkaktojnë zmadhimin e prostatës

 

Ka sëmundje që të gjithë mendojmë se mund t’i lidhim me moshën, dhe një shembull konkret është zmadhimi i prostatës.

Por në bazë të të dhënave nga Shoqëria Urologjike Italiane, ku bazohet AgroWeb.org, 10% e dyzetvjeçarëve në botë kanë shfaqur simptomat e para të problemeve me prostatën.