Lifestyle

Uthull molle me sodë buke për kolesterolin, tretjen dhe veshkat

 

Uthulla dhe soda e bukës kanë gjetur përdorim të zgjeruar në shumë kura shëndetësore dhe të bukurisë.

Këto dy produkte janë tepër efikase, kushtojnë pak dhe gjenden lehtë në çdo dyqan ushqimor.