Lifestyle

Gjërat që mund t'i riparoni fare lehtë me manikyrin e thonjve

 

Manikyri mund të përdoret për shumë më tepër sesa thjesht për t’i dhënë ngjyrë dhe bukuri thonjve tuaj.

Ju mund ta shfrytëzoni manikyrin për të riparuar dëmtimet që mund të ketë pësuar një veshje ose sipërfaqe të ndryshme.