Lifestyle

Si ndikon gjumi jo i mirë në rritjen e rrezikut nga prekja e gripit

gripi sezonal
 

Mjekët nuk reshtin së përsërituri rëndësinë e gjumit për mirëqenien tonë fizike dhe mendore.

Shumë studime konfirmojnë sa nevojë ka trupi për të paktën 7 orë gjumë në ditë që të rimëkëmbet dhe forcohet.