Lifestyle

Si ndikon diabeti te tensioni i lartë i gjakut

Foto ilustrim
 

Diabeti dhe tensioni i lartë i gjakut janë dy prej sëmundjeve që rrezikojnë mund ta rrezikojnë jetën.

Të dyja këto sëmundje janë pjesë e sindromës metabolike, siç ndodh edhe për sëmundjet e zemrës dhe obezitetin.