Lifestyle

Për sa kohë mund të mbijetojnë njerëzit nën rrënoja pas një tërmeti?

Foto: AP
 

Sa kohë mund të mbijetojnë njerëzit që janë të bllokuar nën rrënoja pas një tërmeti?

Deri në një javë ose më shumë, thonë ekspertët, por varet nga lëndimet e tyre, se si kanë mbetur të bllokuar dhe nga kushtet atmosferike, shkroi AP.