Lifestyle

Prindërit gënjyen për testet e COVID-it të fëmijëve të tyre, thyen rregullat e karantinës

 

Gjatë pandemisë, rreth 25.9% e prindërve gënjyen për rezultatet e testit për COVID-19 të fëmijëve të tyre për të parandaluar që fëmijët e tyre të humbin shkollën dhe aktivitete të tjera, ka zbuluar një studim i ri.

Sondazhi, i titulluar "Mosrespektimi i rekomandimeve të politikave shëndetësore nga prindërit për parandalimin e transmetimit të COVID-19 midis fëmijëve", u publikua në Jama Network Open.