Lifestyle

Efektet magjike të kripës dhe qepës

 

Përdorimi i kompresës së qepës me kripë është një nga kurat më popullore në mbarë botën.

Efektet e fuqishme të qepës bashkuar me kripën janë të jashtëzakonshme sa i përket fuqisë shëruese ndaj edemave.