Lifestyle

Në Meksikë krijohet lëkurë nga kaktusi

 

Adrian dhe Marte janë dy shokë nga Meksika që me sukses kanë arritur të krijojnë lëkurë vegane që quhet “Desserto”.

Këtë po e bëjnë që nga viti 2019. Ata kanë bërë krijime nga kaktusi “Nopal” dhe duket identike me lëkurën që deri tash është bërë nga kafshët. Këtë mënyrë për të arritur tek lëkura vegane po e bëjnë për të mos i lënduar kafshët e as ambientin gjatë procesit të krijimit të produktit.