Lifestyle

Mjekët në SHBA po “përshkruajnë” fruta e perime në vend të barnave me kosto të lartë

 

Në vend të medikamenteve mjekët në një eksperiment po "përshkruajnë" fruta dhe perime për pacientët me probleme të ndryshme shëndetësore duke u ofruar atyre edhe opsione të përballueshme për xhepin.

Dariush Mozaffarian, dekan dhe profesor në shkollën e Shkencave Nutriciste ka thënë se ushqimi është shumë i rëndësishëm për shëndetin njerëzor.