Lifestyle

Ushtrimet e mëngjesit më të efektshme për humbje peshe

 

Një studim i ri ka konkluduar se personat që bëjnë ushtrime në mëngjes kanë zakone më të mira të të ngrënit shëndetshëm dhe gjithashtu peshojnë më pak.

Edhe pse studimi është marrë me çështjen se cila është koha më e mirë për të bërë ushtrime, ekspertët kanë thënë se kryesorja është të qëndruarit aktiv.