Lifestyle

Çfarë duhet ditur rreth mungesës së vitaminës D

 

Mënyra më e mirë për ta pasuruar organizmin me vitaminë D është ekspozimi në diell dhe normalisht përmes ushqimit të pasur me këtë vitaminë.

Ekspozimi në diell duhet të bëhet duke aplikuar krem mbrojtës.