Lifestyle

Si të qetësohet kolla gjatë natës – këshillat dhe trajtimet natyrale

Foto ilustrim
 

Kolla është një instrument i dobishëm për pastrimin e mushkërive nga substancat irrituese dhe sekrecionet e tepërta.

Ajo mund të largojë bakteret dhe të parandalojë infeksionet.