Lifestyle

Hamburgerët me djathë dhe akulloret mund ta ndihmojnë trupin ta luftojë kancerin

 

Sipas një studimi të ri hamburgerët me djathë dhe akulloret mund ta ndihmojnë trupin në luftimin e kancerit, raporton "New York Post".

Acidi yndyror që gjendet në mish dhe produktet e bulmetit rrisin aftësinë trupore për t'i luftuar disa sëmundje. Më parë është konsideruar se ngrënia e mishit dhe bulmetit rrit rrezikun nga kanceri, por studimi i ri ka treguar se disa vlera ushqyese që u gjetën në mish dhe akullore mund të jenë të mira për shëndetin e njeriut.