Lifestyle

Si ndikon në organizëm mospirja e kafes së mëngjesit

 

Njerëzit që preferojnë të nisin ditën me një filxhan kafe, e kanë të pamundur të heqin dorë nga kjo traditë.

Kafeina dhuron energji, e bën njeriun të jetë më i vëmendshëm dhe më i motivuar.