Lifestyle

Aloe Vera i zbut djegiet dhe e hidraton lëkurën

 

Aloe vera përdoret tashmë mijëra vjet për qëllime mjekësore dhe është një prej bimëve më të njohura mjekësore.

Egjiptianët e lashtë e kanë quajtur atë bimë të jetëgjatësisë. Aloe vera është një bimë që rritet në klimë të thatë dhe kultivohet relativisht lehtë, transmeton Koha.net. Gjethet e aloe verës e lirojnë një xhel, i cili mund të aplikohet në lëkurë.