Lifestyle

Shkenca vërteton: Duhet të përdorni buzëkuq

Sipas një studimi të kryer nga ekspertët e Chanel në Kolegjin eGettysburg, në Pensilvani, buzëkuqi shumë herë na bënë të dukemi më të rinj dhe atraktiv, për shkak të asaj që quhet kontrast i fytyrës ose intensiteti i kundërt mes buzëve dhe pjesës tjetër të lëkurës.

Buzëkuqi si në vitet e 60-ta apo të 70-ta është gjithmonë në trend.