Lifestyle

Përballja e radhës në “Jeta” ishte: Ëmbël vs njelmët

Shumë persona preferojnë ushqimin e ëmbël dhe shumë të njelmëtin.

Në emisionin e radhës në “Jeta” në KTV, Egzona Ramadani – Potera ishte ajo që e mbrojti ushqimin e ëmbël, ndërsa Jetesa Tahirsylaj të njelmëtin.