Lifestyle

Ushqimet që ju lënë pa gjumë

Pagjumësia është një ndër problemet e jetës moderne, e cila shkaktohet nga faktorë të shumtë si stresi, aktiviteti i tepërt mendor dhe të tjera.

Por, në fakt janë edhe ushqimet ato të cilat ndikojnë për një gjumë të qetë dhe kualitativ.