Lifestyle

Ushqimet që luftojnë lodhjen pranverore

Mungesa e përqendrimit, lodhja e vazhdueshme, mpirja e gjymtyrëve dhe dëshira për të mos u çuar nga shtrati janë disa prej simptomave të asaj që njihet ndryshe si lodhja pranverore.

Për të luftuar këtë gjendje ju duhet të hiqni dorë nga zakonet e këqija të ushqyerjes si mënjanimi i vakteve, ushqimet e shpejta. Po ashtu ju duhet të konsumoni ushqimet e mëposhtme: