Lifestyle

Si të kultivohet limoni

Limoni është një pemë e mrekullueshme agrume që është në dispozicion gjatë gjithë vitit, por në qoftë se jeni një kopshtar i pasionuar, pse të mos e provoni ta kultivoni vetë atë?

Përveç faktit se asnjë shije nuk mund të krahasohet me shijen, freskinë dhe aromën e limonit të kultivuar organikisht, pema e limonit mund të jetë një dekorim fenomenal në kopshtin apo ballkonin tuaj, prandaj nuk ka asnjë arsye që të mos përpiqeni ta kultivoni atë dhe ta përfshini në familjen tuaj të vogël të bimëve.