Lifestyle

Recetat më të reja nga Linda për këtë javë

Recetat më të reja nga Linda që do të emitohen gjatë javës së ardhshme janë: Sallatë me panxhar, qofte pule me kumin, pite pa miell si dhe për ëmbëlsirë do të keni një tartë me kokos e mbushur me çokollatë të zezë.