Lifestyle

Eliminimi i lythave në kushte shtëpie

Lythat janë rritjet e lëkurës të shkaktuara nga infeksionet virale dhe kryesisht nga virusi HPV. Deri më tani janë identifikuar rreth 100 lloje të ndryshme.

Virusi HPV nxitë zhvillimin e menjëhershëm të qelizave që gjenden në pjesën e jashtme të lëkurës, shkruan sot Koha Ditore.