Lifestyle

Kanella mund ta rrisë fuqinë e trurit dhe aftësinë për të mësuar

Në bazë të eksperimenteve me minj, kjo erëz duket se e përmirëson funksionin e trurit dhe kujtesës, duke sugjeruar se mund t’i ndihmojë pacientët me çrregullime kognitive si sëmundja Alzheimer.

Një dozë ditore e kanellës mund të jetë zgjidhja për studentët që kanë probleme për ta përmirësuar aftësinë e tyre të të mësuarit, në bazë të eksperimenteve të fundit me minj.