Lifestyle

Problemet me stomakun, kujdesi që duhet të tregoni

Dhimbja e stomakut krahasohet shpesh me një zjarr që djeg edhe nga brenda. Rritja e aciditetit dhe ulja e mbrojtjes së murit të stomakut që shkaktojnë gastritin, mund të krahasohen lehtë me shpërthimin e një zjarri, i cili nuk gjen vrima të tjera për të vepruar.

Në një shkrim që e transmeton Shqip renditen disa këshilla si të lehtësoni problemin.