Lifestyle

“Shqiptarët nëpër botë”, rrëfim nga Luksemburgu

Liridon Behrami nga Mitrovica ishte i ftuar sot në emisionin JETA në rubrikën “Shqiptarët nëpër botë”.

Behrami, i cili qe disa vite jeton në Luksemburg, ka treguar për jetën dhe punën e tij atje.