Lifestyle

Gjashtë zakone të të ushqyerit që i mbajnë japonezët elegantë

Gratë japoneze konsiderohen si më të bukurat dhe më elegantet në botë. Në moshën 30-vjeçare ato duken si 18, dhe kur janë tek të 40-at duken si 25. Ato gjithashtu jetojnë më gjatë. Ja disa sekrete të dietës dhe stilit të jetës që duket se për to janë shumë të volitshme, sipas një shkrimi që e transmeton Shqip.
Një dietë e balancuar

Image