Lifestyle

Kajsia, një frut multifunksional

Kajsia është një nga frutat më të gjithanshëm dhe shumë e njohur, që ka mjaft spekulime për prejardhjen e saj ka përbërës që ju ndihmojnë të trajtoni shumë problem të organizmit tuaj.

Fillimisht është thënë se është kultivuar në Kinë, por ka edhe shumë spekulime se ky frut për herë të parë është krijuar në Armeni dhe është kultivuar atje që nga kohët e lashta.