Lifestyle

Kajsia, një frut multifunksional

Një nga frutat më të gjithanshëm dhe shumë e njohur, që ka mjaft spekulime për prejardhjen e saj ka përbërës që iu ndihmojnë të trajtoni shumë problem të organizmit tuaj.

Fillimisht është thënë se është kultivuar në Kinë, deri sa e kanë zbuluar më pas Persianët, por ka edhe shumë spekulime se ky frutë për herë të parë është krijuar në Armeni dhe është kultivuar atje që nga kohët e lashta.