Lokalet 2021

Haskuka në hapje të fushatës: Do ta fitojmë Prizrenin pa balotazh

FOTO: KOHA/Ilustrim
 

Në oborrin e shtëpisë së Lidhjes së Prizrenit, Lëvizja Vetëvendosje ka bërë hapjen e fushatës për zgjedhjet lokale të 17 tetorit. Kryetari aktual i kësaj komune, Mytaher Haskuka është shprehur i bindur për fitore pa balotazh. Madje, ai ka deklaruar se gjatë këtij mandati katër vjeçar kanë arritur të përmbushin 95 për qind të premtimeve, ani pse nuk kanë pasur mbështetje në kuvendin komunal.

"Do të fitojmë Prizrenin pa balotazh, ashtu qe të fitojmë edhe shumicën e asamblesë komunale në qytetin tonë. Besimi im në këtë fitore bazohet në atë që lista jonë është më e mira në Prizren. Dhe ju jeni një grup profesionistësh dhe një listë është e njerëzve të ndershëm dhe të guximshëm dhe së bashku do të vazhdojmë ndryshimin", ka deklaruar ai.