Lokalet 2021

Kronika Zgjedhore/ LDK-ja premton se do ta mbulojë Gjilanin me Wi-Fi

 

Gjelbërim, shtigje për biçikleta dhe zhvillim teknologjik ka premtuar për Gjilanin Lutfi Haziri, kandidat i LDK-së për këtë komunë.

“Programin e qytetit të mençur ‘Smart City’ ne mendojmë ta menaxhojmë shumë programe që lidhen me shërbime, me energji, me ujë, me mbulesën Wi-Fi të qytetit për shkak të shkollave”, ka premtuar Haziri.