Lokalet 2021

Kronika Zgjedhore/ Haziri shkel masat me tubime, Ahmetin në Lipjan e befasojnë mërgimtarët

 

Një javë nga fillimi i fushatës, kandidatët e LDK-së nuk po u rezistojnë tubimeve me numër të madh të njerëzve. Të tilla, në kundërshtim me masat, ka organizuar kandidati për kryetar të Gjilanit, Lutfi Haziri. Disa kandidatë të kësaj partie, përveç fjalëve të mira, në tubimet elektorale po marrin edhe dhurata.

Fushata elektorale me numër të vogël të njerëzve nuk u ngjan aktiviteteve të kreut aktual të Gjilanit, i cili po synon edhe një mandat tjetër.

Në kundërshtim me masat për parandalimin dhe përhapjen e koronavirusit, Lutfi Haziri ka zhvilluar disa takime me qytetarë për t’ua kërkuar votën.