Lokalet 2021

Kronika Zgjedhore/ VV-ja premton shesh në qendër të Shtimes e transparencë për grante komunale

Foto: KTV
 

Fushatën e saj, Lëvizja Vetëvendosje e ka vazhduar me premtime të shumta zgjedhore. Ndërtim të shesheve, rrugë të reja, ndriçim publik, e transparencë për grante komunale, ishin disa nga premtimet që janë dhënë nga kjo parti. Ndërkohë, një pjesë e kandidatëve për kryetarë, kanë vazhduar me prezantimin e kandidatëve për asamble.

Shpejtim Bulliqi, kryetar aktual i Podujevës dhe njëkohësisht kandidat për një mandat tjetër në këtë komunë, fushatën e tij e ka vazhduar me shëtitje në sheshin e qytetit, bashkë me një grup personash me nevoja të veçanta.