Lokalet 2021

Zotimi i Berishës - asfaltimi i rrugëve fushore për bujqit

Foto: Bekë Berisha \ Facebook
 

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës e ka vazhduar fushatën digjitale edhe në ditën e njëmbëdhjetë të saj. Kandidati për Istogun, Bekë Berisha, u ka premtuar banorëve të fshatrave zhvillim të infrastrukturës. Premtime për punë e angazhim kanë dhënë edhe kandidatë të tjerë, derisa kreu i kësaj partie, Ramush Haradinaj, ka vazhduar përkrahjen e kandidatëve të tij nëpërmjet videove në Facebook

Me premtime për zhvillim të infrastrukturës e ka vazhduar fushatën kandidati i AAK-së për Istogun, Bekë Berisha. Në ditën e 11-të të fushatës, banorëve të fshatit Prekallë u ka premtuar përmirësim të rrugëve fushore për bujqit dhe përmirësim të infrastrukturës në përgjithësi.

“Është rruga për banorët 350 metra, të cilën e premtoj dhe do ta përfundoj me fillimin e mandatit. Po ashtu rrugët fushore i kemi premtim me programin për infrastrukturë për mundësitë që do t’u japim bujqve, do t’ i përfundojmë edhe ato”, ka thënë Berisha.