Lokalet 2021

Mehmeti premton qendër olimpike për Prishtinën

 

Me premtimin për mbrojtje nga ndotja akustike ka shpalosur programin qeverisës kandidati i AKR-së për Prishtinën, Gëzim Mehmeti. Ai ka thënë se qytetarëve do t’u ofrohet zgjidhje për këtë problem e edhe për të tjerat, sepse tha se do të bashkëqeverisë me ta.

“Ne kemi një vizion të saktë që të shohim instalimin e sensorëve afër lokaleve që janë këtu dhe që bën matjen e ndotjes akustike. Me vendosjen e sensorevë në lagje automatikisht pa ndonjë lajmërim në komunë apo ankesë sensorët lajmërojnë qendrën monitoruese”, ka thënë ai.