Lokalet 2021

Kronika Zgjedhore/ Gjini “zbulon një sekret” në fushatë

 

Dy projekte me fillim më datën 18 tetor, menjëherë në ditën pas zgjedhjeve, ka premtuar kandidati i AAK-së për Gjakovën, Ardian Gjini. Ai këtë premtim e ka quajtur si zbulim të një sekreti. E zhvillim ekonomik dhe vende pune ka premtuar kandidati për Gjakovën, Nazim Gagica.

Qytetarëve të Gjakovës u është premtuar se më datën 18 tetor, ditën e parë pas zgjedhjeve, do të fillojnë dy projekte.

Kandidati i AAK-së, Ardian Gjini, ka thënë se projektet janë të mëdha, por nuk ka treguar se për çfarë bëhet fjalë.